Vermeende Vivo NEX 2 met dubbele beeldschermen oppervlak in een gelekt unboxing video

Vivo Nex 2

Een nieuw mysterie telefoon verscheen in een aantal gelekte beelden van eerder deze week, en terwijl we hadden geen duidelijke info over welk merk het apparaat, speculanten had dat het zou de Vivo NEX 2.

Hoewel we nog niet zeker wat het apparaat kon worden, een vers gelekt unboxing video zou hebben onthuld meer details over het apparaat. Wat wel verwarrend is, is dat het apparaat, zoals geopenbaard via de imaes en de video niet verschijnt een Pop-up camera, die is de belangrijkste functie van de Vivo NEX, Met dat in het achterhoofd, dit kan een telefoon van een ander merk, een nieuwe Vivo telefoon, en niet necesarily de Vivo NEX 2.

Maar omwille van speculaties, we kunnen het aan de stok te theVivo NEX 2, zoals eerder gemeld. Nu, terug naar de gelekte unboxing video, drie unieke kenmerken van het ontwerp zijn prominent aanwezig, en in mijn opinie zijn genoeg voor het vervangen van de Vivo Nex pop up camera.

In de gelekte unboxng video, men kan merken een vrij grote ronde Ring met een gloeiende licht. De Maan-Ring, zoals het heet, lijkt een circulaire fingerprint sensor, maar hey, het is het niet, maar slechts een ring rond de camera achteraan instellen. De Maan Ring heeft een kleurrijke RGB LED-licht, en dat maakt het licht op wanneer er een nieuwe melding.

[embedded content]

Ten tweede, de vermeende Vivo NEX 2 net als de Nubia X zal hebben van twee displays. Het zal arriveren zonder inkeping, geen pop up camera of wat dan ook, dus we verwachten een vrijwel bezel gratis Vivo NEX 2. De achterkant is echter krijgt een aantal stukken van de ring, onder en boven het scherm om de Maan ring, waar in de camera ‘ s liggen.

Lees Ook: T-mobile en Sprint fusie te bevorderen de ontwikkeling van 5G

Ten slotte, en hoewel niet volledig zichtbaar, de Vivo NEX 2 achterste zal niet alleen het huis van een secodary display, maar met een drievoudige van de camera achteraan instellen. De Gloeiende Luna Ring eigenlijk rond de camera-instellingen, andthat verklaart waarschijnlijk waarom we niet kunnen zien van de regelingen. Met de secondarydisplay en de achterste camera ’s zullen de gebruikers in staat om te schieten zowel de normale foto’ s en selfies met de triple-camera ‘ s.

Terwijl dit ziet er interesing, kunnen we nog steeds niet bevestigen dat brandis het maken van deze telefoon. Maar meer moet worden in de komende dagen, als dit lijkt het begin van een teaser-campagne. De presentator ergens in de video vermeld dat het toestel waarschijnlijk in December, dus we verwachten een meer intense teasers in de volgende dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *