Cubot X18 Plus met dubbele dubbele camera

Cubot X18 plus met dubbele camera's

Huh wat? Dubbele dubbele? Juist, de Cubot X18 plus beschikt over dubbele dubbele camera’s. De telefoon is namelijk zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgerust met een tweetal camera’s. De achterkant bevat een 20 megapixel PDAF camera aangevuld met een 5 Megapixel camera. Op de voorkant komt naar alle waarschijnlijkheid ook een 20 MP + 5 MP combinatie, maar dan met FF in plaats van PDAF.

Waarom een Cubot X18 plus?

Volgens Cubot was er vraag naar een ge’upgrade versie van de reguliere X18. Om aan de wensen van de fans te voldoen is de Cubot X18 plus uitgebracht. Hij is inmiddels vanaf ongeveer 120 euro te krijgen op AliExpress. Ook bij Banggood is hij te koop, hij is daar weliswaar iets duurder, maar dan heb je wel de keuze voor Priority Direct Mail.

CUBOT X18 Plus officiƫle demontagevideo

De gewone Cubot X18

De Cubot x18 waarover eerder al bericht werd is inmiddels terug te vinden in verschillende Chinese webshops. Zo is hij bijvoorbeeld bij Banggood verkrijgbaar rond de 137 euro. De gewone Cubot X18 is daarmee iets duurder dan andere telefoons met dezelfde SoC, maar wellicht zakken de prijzen als de beschikbaarheid toeneemt. Klik op link voor meer info over de gewone Cubot X18.

Cubot X18 plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *