DOOGEE de Y8 Ultra Kosten-effectieve Telefoon Debuteert met toonaangevende Waterdrop Scherm

DOOGEE Y8

DOOGEE de Y8 is een onderdeel van de speciale Y-serie smartphones van DOOGEE, over welke info zijn erg levendig verspreid op het internet deze maanden. DOOGEE zegt de Y-serie is vooral bedoeld voor de jeugdige en mode-spirited mensen en het kleurenschema is heel zonderling. Tot slot, de DOOGEE Y8 is officieel gelanceerd op AliExpress en we worden verrast om te vinden van deze Y8 in het super voordelige prijs van slechts $69.99 (zal duren van 14 januari tot 20 januari), inmiddels is de oorspronkelijke prijs is slechts $89.99. Wat nog verrassender is de Y8 wordt geleverd met een industrie-leidende waterdrop scherm en verloop van de kleur dekt, zodat deze betaalbaar apparaat is echt verwacht dat maakt indruk op het publiek. Klik hier om een DOOGEE Y8 op AliExpress.

Waterdrop Scherm

De Meest Geavanceerde Waterdrop Scherm

Het is gemakkelijk om ter plaatse een uniciteit van de DOOGEE Y8 uiterlijk. Verschillend van de gewone full screen design, het Y8 wordt gepresenteerd met een schitterend mooie 6.1″ waterdrop scherm, waar er slechts een kleine druppel op de bovenkant in het midden condenserend een front-facing camera. Op deze manier is de hele gladde scherm biedt een adembenemend grotere visie en indrukwekkende 89.8% screen-to body ratio. Deze geavanceerde waterdrop scherm technologie is goedgekeurd door een klein aantal fabrikanten van dit moment, terwijl DOOGEE bereikt dit toonaangevende innovatie in de Y8 model. 19:9 waterdrop scherm van de telefoon alleen bladeren een super-slim-grens, dat geeft de gebruikers een onbeperkte weergave-ervaring.

Drie Kleuren van DOOGEE Y8

Unieke Kleuren Schema-Emerald Green

De oorspronkelijke verloop kleuren van de Y8 uit pop, jeugdige en zeer mode-vriendelijk. Ge├»nspireerd door de dans, energieke, kleurrijke neon nacht, de Y8 is verkrijgbaar in Midnight Black, Phantom Paars en Smaragd Groen. De oorspronkelijke verloop hebben vooral zichtbaar in de Emerald Green, een typische kleur van Y8, is een dergelijke gradi├źnt vanaf beide zijkanten naar het midden, in tegenstelling tot andere merken die de aanzet geven tot de gradient functie van de bovenkant naar de onderkant van het deksel.

Android 9 Pie

Het Nieuwste Systeem en Sterke Prestaties

De configuratie waarmee de Y8 opvallende als een smartphone voor de futuristische jeugdige generatie omvat, maar niet beperkt tot de eerder genoemde kenmerken. De DOOGEE Y8 draagt ook het nieuwste systeem, Android 9 Taart, met geavanceerde Kunstmatige Intelligentie, Adaptive Batterij, App-Actie enz. Bovendien, dubbele achterwielen camera ‘ s 4G-netwerk frequentie, fingerprint scanner, gezicht ontgrendelen en een uitstekende 3400mAh batterij met 240 uur standby leven.

Lees Ook: KXD W50 Mei hebben de langste levensduur van de batterij tussen de concurrentie

Volgens de hete reacties online voor dit apparaat, de DOOGEE Y-serie zal waarschijnlijk worden zeer verwelkomd door de jonge kopers. De hoge kosten prestaties, samen met de premie zijn inderdaad erg aantrekkelijk.

Als u op zoek bent naar iets moeilijker, de DOOGEE S90 nu op Kickstarter is iets wat zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *