DOOGEE Y8 Ultra Kosten-effectieve telefoon debuteert met toonaangevend waterdrop scherm

DOOGEE Y8

DOOGEE de Y8 is een onderdeel van de speciale Y-serie smartphones van DOOGEE, waarover de afgelopen maanden al een hoop informatie online verscheen. DOOGEE geeft aan dat de Y-serie vooral bedoeld is voor jeugdige en modebewuste mensen. De DOOGEE Y8 is officieel gelanceerd op AliExpress en verrassend genoeg is deze Y8 in het super voordelige prijssegment van onder de 70 euro te vinden (tussen 14 en 20 januari). De originele adviesprijs bedraagt zo’n 90 euro. Wat nog verrassender is is dat de Y8 wordt geleverd met een revolutionair waterdrop scherm en met een groots kleurbereik. Hierdoor brengt DOOGEE een betaalbare telefoon op de markt die naar verwachting veel indruk zal maken op het grote publiek. Klik hier voor de actuele prijzen van de DOOGEE Y8 op AliExpress.

Waterdrop Scherm

Het meest geavanceerde waterdrop scherm

Het is gemakkelijk om ter plaatse een uniciteit van de DOOGEE Y8 uiterlijk. Verschillend van de gewone full screen design, het Y8 wordt gepresenteerd met een schitterend mooie 6.1″ waterdrop scherm, waar er slechts een kleine druppel op de bovenkant in het midden condenserend een front-facing camera. Op deze manier is de hele gladde scherm biedt een adembenemend grotere visie en indrukwekkende 89.8% screen-to body ratio. Deze geavanceerde waterdrop scherm technologie is goedgekeurd door een klein aantal fabrikanten van dit moment, terwijl DOOGEE bereikt dit toonaangevende innovatie in de Y8 model. 19:9 waterdrop scherm van de telefoon alleen bladeren een super-slim-grens, dat geeft de gebruikers een onbeperkte weergave-ervaring.

Drie Kleuren van DOOGEE Y8

Unieke Kleuren Schema-Emerald Green

De oorspronkelijke verloop kleuren van de Y8 uit pop, jeugdige en zeer mode-vriendelijk. Ge├»nspireerd door de dans, energieke, kleurrijke neon nacht, de Y8 is verkrijgbaar in Midnight Black, Phantom Paars en Smaragd Groen. De oorspronkelijke verloop hebben vooral zichtbaar in de Emerald Green, een typische kleur van Y8, is een dergelijke gradi├źnt vanaf beide zijkanten naar het midden, in tegenstelling tot andere merken die de aanzet geven tot de gradient functie van de bovenkant naar de onderkant van het deksel.

Android 9 Pie

Het Nieuwste Systeem en Sterke Prestaties

De configuratie waarmee de Y8 opvallende als een smartphone voor de futuristische jeugdige generatie omvat, maar niet beperkt tot de eerder genoemde kenmerken. De DOOGEE Y8 draagt ook het nieuwste systeem, Android 9 Taart, met geavanceerde Kunstmatige Intelligentie, Adaptive Batterij, App-Actie enz. Bovendien, dubbele achterwielen camera ‘ s 4G-netwerk frequentie, fingerprint scanner, gezicht ontgrendelen en een uitstekende 3400mAh batterij met 240 uur standby leven.

Volgens de hete reacties online voor dit apparaat, de DOOGEE Y-serie zal waarschijnlijk worden zeer verwelkomd door de jonge kopers. De hoge kosten prestaties, samen met de premie zijn inderdaad erg aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *