Europa Te Ontvangen Eer 7S Snel

DELEN

Facebook

Twitter

Eer is waarschijnlijk de best presterende sub-merk van de Chinese productie reus, Huawei. Bedenk dat eerder dit jaar, Huawei ‘ s-president zei dat het bedrijf zal zich concentreren op low-budget toestellen in 2018. Nu blijkt dat de goedkoopste Eer smartphone is ingesteld om door te dringen in Europa. Populaire leakster, Roland Quandt, zei dat dit apparaat zal komen een aantal markten in Europa als Eer 7A.

Kijkend naar de specificaties van deze smartphone is het duidelijk dat het echt een entry-level toestel. Het wordt aangedreven door een MediaTek MT6739 SoC met een kloksnelheid van 1,5 GHz in combinatie met 2GB RAM-geheugen en 16 gb interne opslag, uitbreidbaar. Deze smartphone is uitgerust met een 5.45-inch 18:9 HD+ display met een 720 x 1440 pixels resolutie. In de camera-afdeling, Eer 7S sport een 13MP primaire shooter met een 5MP selfie snapper.

Deze verlichting van het 7S zal worden gehouden op door een 3020 mAh batterij, maar het moet in staat zijn om het maximaliseren van de macht sinds het loopt EMUI 8.0 gebaseerd op Android 8.0 Oreo-diepte aanpassen. Van de speculaties zo ver, dit apparaat niet over een vingerafdruksensor dat is heel vreemd voor 2018 een smartphone. Speculaties geloven dat deze smartphone moet komen voor minder dan €150, maar het verstandig zal zijn voor het bedrijf om het te maken veel minder is dan €150.

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelGelekt: Xiaomi Mi7 Gevallen
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *