[GizPoll van de Week] Welke smartphone nieuwkomer onder de indruk van de meeste van dit jaar

Uit onze laatste enquête, de stemmen blijkt dat Xiaomi (46%), Huawei/Eer (28%) en Oppo/Vivo/OnePlus (11%) deed de beste zaken voor 2018.

We praten vaak over de zware concurrentie in de smartphone markt. Deze wedstrijd is niet alleen als gevolg van de toegenomen productie van de grote spelers, het is ook te wijten aan de upspring van veel kleinere merken of sub-merken die de markt meer opties. Een paar nieuwe merken of sub-merken op de markt geïntroduceerd en vandaag op de poll kijken naar de nieuwkomers die onder de indruk de belangrijkste is.

Uit Xiaomi alleen, kunnen we praten over de Zwarte Haai, Pocophone (in de volksmond Poco) en Mi Spelen opstellingen die alle werden geïntroduceerd dit jaar. In April, Xiaomi Black Shark uitgebracht zijn eerste gaming-telefoon en zijn opvolger Xiaomi Black Shark Helo met 10GB RAM kwam in oktober. Black Shark is een line-up die wordt geleverd met een heleboel functies die geschikt zijn voor gamers. Het meisje versie bleef op de top van AnTuTu prestaties lijst voor vele maanden en deze smartphone heeft gaming categorie medailles op zijn naam staan.

Pocophone is een sub-merk van Xiaomi die werd gelanceerd dit jaar in India. Dit merk is bedoeld om los te laten vlaggenschip smartphones tegen een betaalbare prijs en haar eerste smartphone Xiaomi Pocophone F1 niet teleur. Deze smartphone wordt geleverd met de Snapdragon 845 vlaggenschip SoC en nog steeds verkocht voor minder dan $400.

Het “Spelen” line-up van Xiaomi werd ingevoerd een paar dagen geleden met de komst van de Xiaomi Mi Spelen. De Mi Spelen kan het best beschreven worden als een top-notch entry-level smartphone met een $160 prijskaartje. Kan niet veel gezegd worden over de markt van de prestaties van dit apparaat, omdat het is slechts een paar dagen oud.

Lees Ook: Deze Week op GizChina – Lenovo op het Weer, Samsung S10 Geruchten & Meer

Realme, Oppo ‘ s sub-merk kwam in Mei van dit jaar met de Realme 1. Deze smartphone heeft gekregen van twee broers die Realme 2 en Realme 2 Pro

RealmeU1

Rood, een camera bedrijf gewaagd in de smartphone-markt met de Waterstof werd uitgebracht op 2 November. Aangezien dit haar eerste poging, kunnen we handelen als we niet te merken zijn raar display en inspirerend camera, zelfs al is het een camera bedrijf.

Red Hydrogen One

Dus welke van deze merken is uw 2018 de beste nieuwkomer? Laat ons je mening in de poll hieronder in en als er iets is wat je moet toevoegen, gebruik dan de commentaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *