[GizPoll van de Week] de onafhankelijkheid van de Redmi brand helpen Xiaomi?

DELEN

Facebook

Twitter

Van onze laatste week van de poll, 42% van de kiezers zei dat Xiaomi/Redmi zal een stempel in 2019, terwijl 20% van mening dat Huawei/Eer zal doen. Oppo/vivo/OnePlus beheerd 12%, terwijl Google kreeg 7%.

Op de 10e van januari, Chinese productie reus, Xiaomi aangekondigd de onafhankelijkheid van zijn Redmi merk. Voorafgaand aan de aankondiging, de Redmi logo onthuld en er waren veel speculaties over Redmi de eerste eigen smartphone. Redmi onthulde de Redmi Opmerking 7 en deze smartphone is misschien wel de meest verwachte apparaat van dit moment. Het algemene idee is dat Xiaomi is het vrijgeven van de Redmi merk net als Huawei en Eer werkt zodat ze samen een groter bereik.

Xiaomi CEO Lei Juni, zei dat met de onafhankelijkheid van Redmi, de Mi merk nu kunnen richten op het flagship smartphone met hogere prijzen. Hoe meer functies u gebruikt in een smartphone, hoe hoger de prijs. Dus Xiaomi is zeer conservatief als het gaat om het laden van de smartphone uitgerust met vele functies. Echter, Redmi moet in staat zijn om goedkopere vlaggenschepen met gestroomlijnde functies terwijl de Mi-serie gaat helemaal uit met wat de industrie te bieden heeft.

Geen twijfel, Redmi is goed begonnen met de Redmi Opmerking 7 die werd gelanceerd voor minder dan $150 en het bedrijf is al bezig met de voorbereiding van de Redmi Opmerking 7 Pro met een betere chip en een Sony 48MP sensor. Het merk is ook het voorbereiden van een Snapdragon 855 vlaggenschip smartphone die zal verkopen voor 2500 Yuan ($368). Met al deze, denk je dat de nieuwe Redmi merk zal helpen Xiaomi groeien in de industrie? Denkt u dat het effect zal worden zo goed als Eer? Breng je stem uit in de poll hieronder in en als er iets is wat u wilt toevoegen, gebruik dan de commentaren.

Lees Ook: Waarom is Xiaomi niet een nationale trots? Chinese netizens vragen

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelNiet-bèta Galaxy Note 9 gebruikers in de VAE voor stabiele Android 9.0 Taart
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *