Google rolt November beveiligingspatch voor Pixel en de Nexus-apparaten

DELEN

Facebook

Twitter

Google is de uitrol van vandaag voor Pixel en een aantal Nexus-apparaten de nieuwste Android security-update. De November update komt voor de oplossing van meer dan 17 problemen die zijn teistert gebruikers van Pixel 2 en Pixel 3-serie. Verrassend, de update is ook uit te rollen, bijna gelijktijdig voor de Essentiële PH-1.

Volgens de update-notities, het brengt een aantal verbeteringen aan het picture-in-picture modus, de functie is toegevoegd in de dagen van Android 8.0 Oreo en werd gehouden op Android 9.0 Taart. Nu de eigenaren van Android-smartphones die de laatste maandelijkse patch zal in staat zijn om video ‘ s bekijken terwijl multitasking met een andere app op het scherm. Google introduceerde ook de Assistent-logo op de Quick Search Bar. Deze functie kwam oorspronkelijk met de Pixel 3 en 3 XL en nu wordt uitgebreid naar meer smartphones van het bedrijf.

De update is overweegt de eigenaren van de Essentiële PH-1, Pixel voor Pixel XL, Pixel 2 en Pixel 2 XL. Maar het is ook een post naar een aantal oude modellen zoals de Nexus 5X en de Nexus-6P. Aangezien dit een geleidelijke uitrol het kan enkele minuten duren, of meerdere dagen te zien zijn voor alle in aanmerking komende smartphones. Als je niet geduldig genoeg is, kun je proberen te dwingen de update door het controleren van de Systeem Update menu constant.

Een technologie liefhebber. Gefascineerd voor technologie. Momenteel een student Computer Engineering, gepassioneerde voor de Chinese wereld van Smart Devices en hun innovatie in de prijsstelling en kwaliteit. Ik neem graag foto ‘ s en venture mezelf in natuurlijke plaatsen.

Vorige artikelSamsung Galaxy R branding terug met een Snapdragon 450 smartphone
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *