HUAWEI P30, P30 Pro specs uitgelekt

De spanning voorafgaand aan het evenement van 26 maart is opnieuw geïntensiveerd. We hebben nu een megalijst met specificaties voor elk van Huawei’s aankomende apparaten met dank aan  Roland Quandt van WinFuture. De gedetailleerde specificaties gaan vergezeld met vermeende officiële renders van het apparaat, gedifferentieerd door het display en de camera die aan de achterkant is geplaatst en die grotendeels al de functies en resultaten bevestigt die we in de vorige lekken hebben gezien.

Ten eerste bevestigt het laatste lek opnieuw verschillende andere rapporten die zeggen dat de Huawei P30 en P30 pro beide een OLED-paneel krijgen, waarbij de meest premium van het duo een 6,47-inch paneel krijgt met gebogen randen aan beide kanten en een beweging van een resolutie van 3120 x 1440P tot een lager beeldscherm van 2340 x 1080p. De gewone P30 daarentegen krijgt een ietwat compact 6,1-inch scherm met de inkeping in waterdruppel, blijkbaar zonder gebogen zijkanten terwijl het de schermresolutie van Pro 2340 x 1080p behoudt. Beide apparaten hebben uiteraard dunne randen langs de kin, maar één ding is echter niet zo opvallend: de P30 heeft een in-ear luidspreker die heel dicht bij de druppelinkeping staat, terwijl hetzelfde niet zichtbaar is in de P30 Pro, wat lijkt te betekenen Het Chinese bedrijf heeft mogelijk gekozen voor de Sound-on-Display-oplossing die een combinatie van trillingen en botgeleiding gebruikt om geluid te produceren.

Er is veel op te merken aan de andere kant, maar dat is misschien waar de grootste verschillen liggen. Zoals eerder gelekt suggereerde render, de Huawei P30 triple achtercamera-indeling in de vorm van een 40-megapixelcamera met een f / 1.6 diafragma, t geen beeldstabilisatie, aangevuld met een 20-megapixel groothoekcamera en een 8-megapixel telefoto lens in staat tot 5x verliesloos zoomen, terwijl de Huawei P30 Pro in totaal vier achterste camera’s krijgt – inclusief een primaire 40MP sensor met f / 1.8, OIS, een Time-of-Flight camera, een 20-megapixel groothoekcamera naast een afzonderlijke zoomlens met een periscoopachtig zoomsysteem dat in staat is tot 7,8x optische zoom en tot 10x verliesvrije zoomfunctie met de combinatie van software en gegevens van de telefoon. Beide apparaten zijn doorspekt met laser autofocus en dual-tone LED-flitsen. De Huawei P30 krijgt een 3,650mAh-batterij, terwijl de meer capabele Huawei P30 Pro een enorme 4,200mAh krijgt, hoewel beide naar verwachting 40W SuperCharge snel opladen ondersteunen.

Het duo is zowel IP68 water- als stofbestendig , maar niet zeker of ze MIL-STD 810G vallen en schokbestendig zijn . Lekken van eerder gisteren hebben de P30 een 3,5 mm-aansluiting , terwijl de pro-variant die voor een IR-blaster zal laten vallen, maar geen enkele telefoon krijgt een combinatie van het duo.

Huawei P30 Pro

Intern zal de aankomende P30 van Huawei de Kirin 980 inpakken in combinatie met 128 GB aan opslagruimte en 6 GB RAM, terwijl de pro-variant nog een stap verder moet gaan met dezelfde SoC, 8 GB RAM, 128 GB basismodel en 256 GB en 512 GB optionele modellen, en zullen Android 9 Pie en EMUI 9.1 van de box opstarten, misschien in opties voor één en twee kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *