iOS 12.1 kunt omzeilen van de toegangscode om alle contacten

DELEN

Facebook

Twitter

Het voeren van FaceTime-groep functie, ingezet met iOS 12.1, is gekaapt om toegang te krijgen tot de contactpersonen van iedere iPhone, zelfs wanneer deze is vergrendeld.

Dit is een verhaal dat gaat een beetje te vaak: iedere keer als er een update voor het besturingssysteem vrijgegeven, een computer security-onderzoeker vindt een combinatie in de nieuwe functies die toegang hebben tot gegevens die moet privé blijven. Jose Rordriguez, een spaanse onderzoeker toonde aan dat het voeren van FaceTime-groep functie (videoconferencing tot 32 personen op hetzelfde moment) toegang tot contacten en hun informatie op een vergrendelde iPhone.

HOE DE BUG WERKT

De exploit biedt toegang tot alle contact informatie op een iPhone, en het gaat om het activeren van een FaceTime-gesprek en de toegang tot de nieuwe groep FaceTime-functie zie contact informatie zonder een wachtwoord in. Deze specifieke exploit werkt alleen op iOS 12.1, het vereisen fysieke toegang tot een iPhone.

[embedded content]

HOE OM JEZELF TE BESCHERMEN

Tijdens het wachten op een fix van Apple, die op de hoogte is gesteld, kunt u zichzelf beschermen op een manier die beperken het gevaar. Bijvoorbeeld het uitschakelen van Siri op het slot scherm. Daarom, als de aanvaller niet uw telefoonnummer meedeelt, zal hij niet in staat om toegang te krijgen, noch zal hij in staat zijn om u te bellen via spraakinvoer.

Tech-blogger, fan van technologie, ondernemerschap en muziek.

Vorige artikelVivo X21s lancering nadert als de handset verschijnt op China Telecom portal
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *