Lu Weibing is de nieuwe voorzitter van Redmi, VP van Xiaomi

DELEN

Facebook

Twitter

Een paar dagen geleden hebben we aangekondigd dat Xiaomi officieel bevestigd dat de benoeming van ex Jinli baas, Lu Weibing in het bedrijf, maar niet staat in welke hoedanigheid hij zal werken. Nu, met het bedrijf onthult met trots haar nieuwe Redmi merk, Lei Juni heeft aangekondigd dat de nieuwe verantwoordelijke van de onafhankelijke Redmi merk Lu Weibing.

Lu Weibing met Lei Jun en andere Xiaomi top executives

In deze kennisgeving, Lei Juni kondigde de benoeming van de Heer Lu Weibing als vice-president van Xiaomi Groep en de algemeen directeur van Hongmi Redmi merk, die verantwoordelijk is voor het bouwen aan een merk, product ontwerp, productie en verkoop van Redmi producten. Hij zal rapporteren aan de Heer Lin-Bin, de president van Xiaomi, en deze benoeming is van kracht vanaf vandaag.

Redmi Logo

Met deze benoeming is de nieuwe onafhankelijke Redmi merk wellicht enige kracht in de buitenlandse markt (buiten China) die al-toets om te Xiaomi de recente successen. Lu Weibing heeft een rijke ervaring in de buitenlandse markt, dus we verwachten te zien Redmi telefoons dringen tot de buitenlandse markten sneller. Natuurlijk, een goede concurrentie tussen de Chinese en niet-Chinese merken beter het bevorderen van de ontwikkeling van de gehele Xiaomi mobiele telefoon.

Lei Jun bleek ook dat de Xiaomi en Redmi merken werden gescheiden en ontwikkeld in verschillende richtingen te maken van de Xiaomi merk beter. Redmi richt zich op een kosten-effectieve smartphones en zal vooral gebruik maken van het online marketing systeem, terwijl Xiaomi richt zich op het midden – tot high-end apparaten en nieuwe retail.

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelSamsung Galaxy S10-serie is bijna hier, BRITSE carrier EE plaagt
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *