Meitu V7 en Meitu V7 Tonino Lamborghini Limited Edition Gelanceerd

Meitu V7

Vandaag, Meitu officieel aangekondigd de Meitu V7 via haar officiële Weibo kanaal. Dit toestel is uitgerust met een Snapdragon 845 processor, een camera aan de voorkant van 12MP nacht modus camera + 20MP ultra clear lens + 8MP onscherpte lens design. Dit toestel is geprijsd op 4,799 yuan ($695). Afgezien van dit, is er de speciale variant, namelijk het Meitu V7 Tonino Lamborghini Limited Edition. De 8GB+256GB versie is geprijsd op 8,888 yuan ($1287), terwijl de 8 GB+512 GB model kost 10,888 yuan ($1576).

In termen van kleur varianten, de standaard Meitu V7 is beschikbaar in Cabernet Oranje en Groene Droom. De Meitu V7 Tonino Lamborghini Limited Edition verschilt in termen van de configuratie.

Zoals gezegd, de telefoon is uitgerust met een Snapdragon 845 vlaggenschip processor, die gekoppeld is met een 8GB RAM en drie opties van native opslag, met inbegrip van 128GB, 256GB en 512GB. Afgezien van dit, het maakt gebruik van een aan de voorzijde gemonteerde vingerafdruklezer en ondersteunt het MT flitser wordt opgeladen. De batterij heeft een 3400mAh capaciteit.

Natuurlijk, dit merk is gericht op de fotografie, en de Meitu V7 is geen uitzondering. We hebben reeds vermeld dat deze smartphone maakt gebruik van een triple-camera-module aan de voorzijde. De 12MP+20MP+8MP camera ondersteunt AI donkere gezicht capture-functie. De camera aan de achterkant ondersteunt super LCD-scherm en OIS+MER dual image stabilization.

Zoals de naam al doet vermoeden, de Meitu V7 Tonino Lamborghini Limited Edition wordt gezamenlijk gestart met het luxe merk, Tonino Lamborghini. Het maakt gebruik van de italiaanse vlag kleuren van rood, groen en wit. De achterkant is versierd met carbon fiber en de Lamborghini-logo. Er zijn speciale lederen draagtas en een custom selfie afstandsbediening.

Meitu V7

Tonino Lamborghini is de zoon van Ferruccio Lamborghini, de oprichter van de wereldwijde luxe sportwagens van het merk Lamborghini. In tegenstelling tot het, Tonino Lamborghini is een luxe merk horloges, smartphone, koptelefoon, zonnebrillen en kleding.

De Tonino Lamborghini merk verschillend is van het merk Lamborghini logo. Hoewel de stier pictogram wordt gebruikt, de Tonino Lamborghini merk logo is rood, de stier is zilver, terwijl de sportwagen van het merk Lamborghini logo is zwart en de stier is golden.

De Meitu V7 telefoon officieel open voor de pre-sale op 24 December en zal officieel beginnen met de verkoop op 9 januari 2019.

Meitu V7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *