Nieuwe Samsung 512 GB EVO Plus microSD-Kaart Gelanceerd op 289€

Samsung 512GB EVO Plus microSD Card

Terwijl we praten vaak over de Samsung telefoons of tablets op deze website, is het geen nieuws dat het bedrijf is betrokken bij veel meer markten dan alleen deze twee.

Samsung inderdaad ook bekend wereldwijd voor het maken van een hoge kwaliteit en snelle storage-oplossing, zoals Ssd ‘ s, SD-kaarten en microSD-kaarten die wij gebruikt om in te voegen in onze smartphones.

Tot op heden, hebben het bedrijf gemaakt microSD-kaarten met een capaciteit van maximaal 256 GB, dat klinkt indrukwekkend, maar het is eigenlijk niet de aarde verbrijzelen, gezien het feit dat merken zoals Lexar al 1TB geschreven kaarten klaar voor de lancering.

Toch is de nieuwe Samsung 512 GB EVO Plus is eigenlijk een eerste en dat wordt duidelijk wanneer we kijken naar de prijs. We zijn inderdaad spreken van bijna 300 euro, rond de $340.

Samsung 512GB EVO Plus microSD Card

Dat zou niet gek klinken een paar jaar terug, maar als we het vergelijken met de 256GB Samsung zelf heeft op dit moment op de markt rond de 80€, dan doet het er niet toe, we betalen 3 keer zoveel voor 2 keer de opslag.

Natuurlijk, met zo een krankzinnige hoeveelheid geheugen die u zult in staat zijn om op te slaan veel van uw favoriete films, bestanden en apps. Waar de microSD-kaart zal waarschijnlijk meer bruikbaar is echter wanneer gebruikt in actie camera ‘ s of andere tech-die gebruik kunnen maken van de snelheden van 100MB/s leest en schrijft snelheden.

Wat denkt u kerels? Zou je een 512-GB microSD-kaart voor uw smartphone had u de mogelijkheid om? Laat het ons weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *