Nieuw Oppo Reno foto’s en versie met 5G

OPPO heeft onlangs de nieuwe Reno-serie smartphones gelanceerd in China. De OPPO Reno biedt, in tegenstelling tot het merk Realme, vlaggenschipklasse-apparaten tegen betaalbare prijzen. Gisteren heeft de VP Brian Shen van het bedrijf verschillende fotomonsters vrijgegeven die zijn gemaakt met de OPPO Reno-camera’s. De belangrijkste interesse van het bedrijf in het delen van deze samples was om de kracht van zijn 48 MP camera en zijn 10x zoomvaardigheden te laten zien, wat een van de hoogtepunten van dit vlaggenschip zal zijn.

Vandaag zijn er een paar voorbeelden online verschenen, dit keer met de focus op architectuur. Het goede nieuws over deze nieuwe voorbeelden is dat deze opnamen de volledige foto van de zoomcamera laten zien, in plaats van alleen maar een knipsel

monsters van gisteren. Helaas zijn de afbeeldingen teruggebracht tot 1080p, een resolutie die niet de werkelijke kwaliteit van deze 48MP-samples vertegenwoordigt.

Oppo Reno

Als het gaat om specificaties, beweert de blogpost dat de Reno een batterij van 4.065 mAh zal hebben met een krankzinnige Super VOOC 4.0-lading van 50 W. Met deze specificaties zou een volledige lading slechts 40 minuten nodig hebben om te worden uitgevoerd. Bovendien zal de oplader TUV-gecertificeerd zijn om veilig te kunnen opstarten. Onder de motorkap wordt de handset van stroom voorzien door de Snapdragon 855 met 8 GB, 10 GB en 12 GB RAM – allemaal met 256 GB interne UFS 2.1-opslag.Volgens rapporten zou de OPPO Reno een 5G-variant moeten hebben met een Snapdragon X50-modem en een hobbel in de capaciteit van de batterij tot 5.000mAh plus 12GB RAM. Dan is er ook een Reno Lamborghini-editie achter de schermen die moet worden uitgebracht met 512 GB snellere UFS 3.0-opslag, 12 GB RAM en dezelfde 5.000 mAh van de 5G-variant.

Oppo Reno

Een andere interessante informatie over Oppo’s Reno is dat hij een X-asmotor in plaats van een Z-as heeft, waardoor de trilling meer op een fysieke knop lijkt. De handset moet worden uitgerust met een 1080p + Dynamic AMOLED met ondersteuning voor HDR10 + en er zal ook een vingerafdrukscanner aanwezig zijn in het pakket. De complete set specificaties maakt dit tot een smartphone die erg interessant is, maar die toch vaak erg prijzig is.

De verwachte prijs voor de Oppo Reno 8GB / 256GB zou $ 745 moeten zijn, terwijl de 10GB / 256GB $ 820 zou moeten kosten, en de 12GB / 256GB $ 1.040. De Oppo Reno Lamborghini met 12GB / 512GB kost $ 1.500. Als laatste op de lijst hebben we de Oppo Reno Light Deluxe die in twee varianten moet aankomen met 8 GB / 128 GB en een andere met 8 GB / 256 GB, de prijs voor deze twee modellen is respectievelijk $ 550 en $ 660.

Last but not least, is er een video die Oppo’s gloednieuwe Breeno, een virtuele AI digitale assistent die zal debuut maken met Oppo Reno, plaagt. De nieuwe assistent biedt zowel spraak- als beeldherkenning en kan het brein zijn van uw slimme huis. We moeten het echter in actie zien om te zien of we echt een andere stemassistent nodig hebben.

De Oppo Reno wordt onthuld op 10 april, dus vergeet niet om deze datum in je schema te vermelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *