Nubia te kondigen mysterie gaming smartphone op de CES in 2019

DELEN

Facebook

Twitter

Tijdens de CES is vooral een podium voor Oem ’s om te demonstreren laptops, Gpu, Cpu’ s en dergelijke, er zijn gelegenheden wanneer we zien een aantal nieuwe smartphones. We hebben onlangs gemeld dat Lenovo zou de aankondiging van een speciale editie van Lenovo Z5s op de lopende CES 2019. Nu is het de beurt van Nubië te verrassen. Het Chinese bedrijf nam via Weibo vandaag aan te kondigen dat er ook nog een verrassing in petto voor CES in 2019 en het zal aanwezig zijn op de Las Vegas deze week.

red magic mars

Nubia geplaagd een gaming smartphone voor de CES in 2019, maar het is niet bekend welk apparaat dit daadwerkelijk zou kunnen worden. De meeste veronderstellingen zou neigen naar de Nubia Rode Magie Mars die werd geopenbaard in de laatste maand, maar er zijn geruchten van een ander gaming apparaat.

Behalve voor het volledig cryptische aankondiging, er is niets meer Nubia heeft gedeeld over de gaming-smartphone. Als het een wereldwijde debuut van de Rode Magie Mars, dan is het kaliber en de specs van de inrichting zijn zeer goed bekend. Het bedrijf net klaar met de lancering van de eerste generatie Rode Magie gaming-telefoon in India vorige maand en het is opvallend traag om nieuwe apparaten aan een globale oevers.

Een Android-enthousiasteling daar had ik een Sony Ericsson Xperia Pro. Ik hou van schrijven over de nieuwste smartphones. Als hij niet schrijven, zal ik op zoek naar iets om te eten, bij voorkeur, een all-kaas Pizza Margherita. Het spelen van voetbal in de avond is een heilig ritueel, dat ik nooit missen.

Vorige artikelXiaomi Redmi Opmerking 7 neemt de Geekbench test met SD-660
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *