Nubia showcase van een 5G prototype van Nubië X op 10 December

DELEN

Facebook

Twitter

Sinds de officiële lancering van de Qualcomm Snapdragon 855 SoC die kan worden gebruikt voor het 5G-netwerk, veel Android-fabrikanten zijn het vrijgeven van prototypes van de 5G versie van hun recente vlaggenschip. Xiaomi heeft al vrijgegeven van de 5G van de het prototype van de Xiaomi Mi-MIX 3 gepland om de markt Q1 2018. Oppo, Vivo, en OnePlus zijn alle in de wachtrij staan om de vrijlating van 5G smartphones. Nu, de dual-screen Nubia X paradepaardje uitgebracht een paar weken geleden, krijgen een 5G-versie. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het een showcase van het prototype op 10 December in Beijing.

In April van dit jaar, de general manager van Nubia smartphones, Ni Fei, zei dat de ZTE ‘ s vooruitgang met 5G tech is enorm en Nubië zal de lancering van een 5G prototype in 2018 of 2019 ad commercialisering is het bepaalde in 2019.

Nubia X is Nubia ‘ s nieuwste vlaggenschip smartphone met de nieuwe dual-display-ontwerp. Het hoofdscherm is een 6.26-inch LCD-full-screen-display, terwijl de secundaire scherm maakt gebruik van een 5.1-inch OLED-display. Met de dual display-ontwerp, deze smartphone heeft geen behoefte aan een camera aan de voorkant als de camera op de achterkant is een selfie camera als u de achterste display.

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelHuawei En Britse veiligheidsfunctionarissen bereiken een akkoord over het verenigd koninkrijk 5G business
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *