Officiële video waarin de Face ID functionaliteit voor AllCall Mix2 uitgebracht

DELEN

Facebook

Twitter

AllCall MIX2

Een soort van een facial recognition-technologie wordt langzaam meer of minder een gemeenschappelijk kenmerk in de huidige mobiele telefoon modellen. In vergelijking met de touch-ID gezichtsherkenning moet worden theoretisch meer uniek en slechts 1 op 1.000.000 moet in staat zijn na te bootsen van het ontsluiten van uw apparaat. En vandaag hebben we voor u een officiële video waarin de functionaliteit van deze tech voor de AllCall MIX2, veelbelovende ontgrendelen snelheid van 0,1 s.

AllCall MIX2 keurt de HD-camera aan de voorzijde om de taak voor 3D-gezichtsherkenning vastleggen van bijna 1024 gelaatstrekken met het leren van de functie, in-depth analyse en meer. U kunt dus theoretisch licht op uw scherm met een snelle blik. En zoals je ziet in de video, zelfs als u ingeschreven staat uw gezicht, zonder bril, het algoritme moet slim zijn enougn om u te identificeren met een bril de volgende keer. In de video is er ook een stap-voor-stap handleiding voor het correct instellen, dus check het uit.

[embedded content]

Natuurlijk is er ook de meer traditionele fingeprint scanner ontgrendelen aanwezig voor de AllCall MIX2, want het is nooit verkeerd om te gaan voor de dubbele beveiliging route. Afgezien van dat de telefoon packs bijvoorbeeld Helio P23-processor, 6 GB RAM, 64 GB interne opslag, 18:9 full screen design en zelfs 10W draadloze oplaadfunctie. U kunt meer informatie over dit specifieke model op de AllCall de officiële website .

Ik ben een fervent gamer en een beetje van een Ninja als het gaat om gadgets en technologie. Als ik niet druk bezig met de laatste Android-en iOS-games en ik kan gevonden worden schriftelijk bij Gizchina.com.

Vorige artikelSamsung brengt een update op te lossen oproep problemen in de Galaxy S9 en S9 Plus
In het volgende artikelDat is hoe Meizu 15 Dual Camera presteert… onderwater!
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *