OnePlus 6T McLaren Editie stuurt officiële uitnodigingen voor het Dec 11 launch event

DELEN

Facebook

Twitter

De Chinese fabrikant, OnePlus, is ingesteld op het ontsluieren van de speciale editie van de OnePlus 6T. Er zijn rapporten dat de OnePlus 6T McLaren Editie zal uitgebracht worden op 11 December. Het bedrijf heeft zojuist bevestigd dat dit-date met de officiële uitnodiging voor de lancering.

Helaas, er zijn geen andere aanwijzingen over de nieuwe smartphone in aanvulling op de chique envelop die is gemaakt met een oranje en een zwarte kleur combinatie. Fragmenten van de uitnodigingsbrief lezen “We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben bereikt met OnePlus 6T McLaren Editie en kan niet wachten om het te delen met u. Please join us in het McLaren Technology centre, Waar we samen zullen groet aan snelheid”

Volgens de vorige nieuws, de OnePlus 6T McLaren Edition wordt aangedreven door een Snapdragon 845 SoC in combinatie met 10 gb aan RAM-geheugen en 256 gb opslag. Dit zal naar verwachting worden de eerste 10 GB RAM-smartphone met een scherm vingerafdruk sensor.

Deze smartphone zal gebruik maken van de gebruikelijke 6.41-inch full scherm van de reguliere editie. De camera, de batterij, en het besturingssysteem zijn in overeenstemming met de reguliere OnePlus 6T.

De achterkant van de OnePlus 6T speciale editie wordt geleverd met een McLaren-logo aan de achterkant, terwijl de UI thema zal ook worden gebouwd met de McLaren sportwagen als een element.

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelOppo R17 en R17 Pro met drievoudige achterkant camera ‘ s debuut in India
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *