Oppo en Nokia tekende een meerjarig patent licensing deal

DELEN

Facebook

Twitter

Nokia kondigde eerder vandaag aan dat het heeft getekend voor een multi-jaar patent licensing deal met de Chinese smartphone-fabrikant Oppo. Hoewel niet veel details zijn geopenbaard over het contract, we wisten dat de BBK een bedrijf dat eigendom zal nu een beroep doen op de grootste licentie houder (Nokia) in de mobiele industrie.

Nokia ‘ s CLO en President van Nokia Technologieën, vermeld gewoon dat “Oppo is een van de leiders in de smartphone-industrie en Nokia zal zijn van harte welkom in het Chinees bedrijf als licentiehouder. Deze overeenkomst komt te versterken, nogmaals, Nokia ‘ s global licensing-programma.

Oppo zit nu naast andere fabrikanten zoals Samsung, Xiaomi, en dat Huawei met een groot deel van Nokia ‘ s Intellectueel Eigendom is voor de afgelopen jaren.

Een technologie liefhebber. Gefascineerd voor technologie. Momenteel een student Computer Engineering, gepassioneerde voor de Chinese wereld van Smart Devices en hun innovatie in de prijsstelling en kwaliteit. Ik neem graag foto ‘ s en venture mezelf in natuurlijke plaatsen.

Vorige artikelHomTom Cyber maandag Aanbiedingen, Telefoons Vanaf € 39.94
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *