Oppo Find X korte videoclip toont de Vivo-Nex

Terwijl we drie dagen verwijderd van de start van de interessante, verbijsterende Oppo Find X meningen over het ontwerp lijken te worden verdeeld. Een set van lekken suggereert een inkeping met een zeer unieke semi-cirkelvormige ontwerp. Dit kan eventueel ook worden gezinspeeld van Oppo ‘ s officieel uit te nodigen, maar niet er is geen duidelijk teken. Ook de handset is ongewoon neergelegd op het gerucht radar en wij hebben geen enkele hands-on beeld nog. Te midden van dit alles, een clip aangenomen dat het om een Oppo commercieel is nu opgedoken op Weibo.

Oppo find x

De clip zelf is erg kort en onthult steeds zo weinig in slechts een glimp. Als je kijk naar de clip, het zal u tonen het ontwerp wordt opvallend dicht bij die van de Vivo Nex. Maar dit roept vragen van de selfie shooter. Dat is de reden waarom deze clip lijkt verdacht. De achterzijde is voorzien van een dual camera-instellingen die nog net zichtbaar is voor een flits van een seconde. En dat is vrij veel.

Zelfs als dit is legit, als Oppo is een zuster tak van de Vivo, die behoren tot de BBK Elektronica groep, dan vragen rond de voorkant selfie camera nog steeds. Sommige patenten opgedoken onlangs toont een externe pop-out selfie camera mechanisme gekenmerkt door Oppo. Echter, deze clip toont geen tekenen van. Ook gebogen randen van het scherm zijn niet prominent op deze korte video-opnames.

Vandaar, dit lijkt zeer onwaarschijnlijk dat de Oppo Find X ontwerp, hoewel we niet helemaal ontkennen, aangezien er geen andere substantiële bewijs voor de inkepingen is beschikbaar. Één van beide manier, het Vinden X lanceert op 19 juni met een aantal fantastische tech aan boord. Blijf op de hoogte als we op de voet volgen van deze introductie-evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *