Oppo PBAM00 en PBAT00 specificaties onthuld door TENAA

Niet wij recent rapport van twee nieuwe Oppo modellen – PBAM00 en PBAT00 raken TENAA gisteren. Goed, nu de specificaties van dezelfde modellen is nu uit. Door het ontbreken van specs op dat moment, we vermoeden dat ze kunnen worden geüpgrade versies van de Oppo R15 R15 en Pro. Nu, een meer duidelijk beeld kan worden geschetst door de nieuwe gegevens die zijn aangekomen.

Oppo PBAM00 en PBAT00 specificaties onthuld door TENAA

Per TENAA, de 6.3-inch display (al eerder bekend) komt met 1,520 x 720p-resolutie en een 18:9 FullView display. Dat is bekroond met 2,5 D gebogen glas. De processor is nog niet bekendgemaakt, maar het is geklokt op 1,8 GHz. Dit betekent dat deze waarschijnlijk niet worden geüpgrade versie van de Oppo R15/R15 Pro. RAM en opslag wordt weergegeven 4GB + 64GB.

Bovendien zijn beide modellen zal ook een dual camera-instellingen die zichtbaar is vanaf de TENAA beelden. Echter, het is een 13MP + 2MP combo en een 8MP selfie shooter. Ook de batterij die we gisteren gemeld was dan 4100 mAh en dat blijft ongewijzigd vandaag. Zowel de PBAM00 en PBAT00 wordt uitgevoerd Android 8.1 Oreo uit de doos met Kleur OS 5.0.
Afgaande op de specificaties, het lijkt deze nieuwe telefoons kunnen worden budget modellen, eventueel van de A-serie van smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *