Oppo scheldules het MWC event voor 23 Februari, 10x hybride optische zoom telefoon protoype op sleeptouw

Op een conferentie gehouden op 16 januari in Beijing, China, BBK elektronica merk Oppo onthulde de nieuwste mijlpaal in de smartphone-camera technologie in de vorm van de 10x hybride optische zoom. Het merk wordt op de gebeurtenis deed bevestigen dat de technologie rijp is voor de commerciële en massa productie.

Nu, het bedrijf heeft aangekondigd dat het zal worden met de pre-MWC event op 23 Jan, waar is het misschien showcase van de tech opnieuw aan een groter publiek. Hoewel het nooit tentoongesteld enige werkelijke/prototype smartphone, de MWC van 23 februari zal veroorloven ons de gelegenheid om te zien de tech in gebruik genomen in een echte smartphone. Het apparaat kan tevens voorzien van de nieuwe in-display-fingerprint-sensor met 15 keer het actieve gebied van het gewoon concurrerende oplossingen, alhoewel er geen duidelijke verklaring op.

OPPO is 10x hybride optische zoom is een verbetering ten opzichte van de 5x optische zoom voor het eerst geïntroduceerd terug op de MWC in 2017. De nieuwe 10x hybride optische zoom technologie ingenieus neemt een drie-camera structuur die is voorzien van een super groothoek-sensor, een ultra-clear belangrijkste sensor, en een telelens. Dit heeft betrekking op de super groothoek tot het bereiken van een 10x hybride optische zoom.

De equivalente brandpuntsafstand is 15.9 – 159 mm, dat voldoet aan de behoeften van de gebruikers voor multi-scene samenstelling creatie van super groothoek tot tele.

Dual Optical Image Stabilization (OIS) is ook toegepast op de ultra-clear belangrijkste camera en telelens camera om gebruikers te helpen gemakkelijk vastleggen van duidelijke en mooie foto ‘ s. OPPO zei dat het 10x hybride optische zoom module heeft meer dan 100 R&D-patenten.

Het is gemeld dat de nieuwe technologie zal eerst debuut met Oppo ‘ s Next ‘X of zelfs de Oneplus 7 smartphone

Afgezien van de nieuwste camera van innovatie, Oppo ‘ s MWC thema is gecentreerd rond verschillende onderwerpen, zoals Connectiviteit, AI, Industrie 4.0, Boeiende Content, disruptive innovatie (Ontwrichtende Innovatie, Digitale Wellness, Digitale Vertrouwen, en in De Toekomst. Hoewel er geen officiële woorden) terug in de vordering, zijn er woorden vliegen in het rond dat het bedrijf misschien onthult haar eerste opvouwbare smartphone-type. Het valt nog te bezien maar als dit zou kunnen profiteren van de 10x hybride optische zoom.

Lees Ook: DOOGEE S90 Krijgt een Impuls te 10050mAh met de 5000mAh Power Module

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *