Mogelijk Galaxy S8 Lite wordt FCC gecertificeerd zijn, kunnen niet worden China exclusieve

Wanneer de Samsung model SM-G8750 doorgegeven TENAA, we wisten dat de fabrikant serieus was over een Galaxy S8 Lite-versie. Echter, we vreesden dat dit zou China een exclusief evenement. Nou, gelukkig lijkt het niet te worden. Hetzelfde model aantal SM-G8750 heeft ontvangen FCC-goedkeuring, volgens een gelekt screenshot. U vindt de screenshot hieronder.

De Galaxy S8-Lite heeft een FCC-ID ID – A3LSMG8750. Helaas, we kunnen niet vertellen wat nu wat is het verschil tussen de TENAA model en de FCC-versie. Afgezien van de FCC-ID geen andere specificaties bekend zijn.

galaxy s8 lite

Maar als de TENAA certificering is een indicatie, dan moet het wel een zeer interessant toestel. De Galaxy S8-Lite heeft een 5,8-inch display dat de toppen uit op 2220 x 1080 pixels. Intern, zal de handset is voorzien van een Snapdragon 660 chipset en ten minste 4 gb RAM. Natuurlijk, er zijn compromissen in een lite model en de S8-Lite lijkt swap een lagere-end 16-megapixel camera voor het originele 12MP shooter op de S8. Het afronden van de inwendige onderdelen, de accu van 3000 mAh capaciteit power Android Oreo.

De externe looks zijn natuurlijk het hele punt van de Galaxy S8 Lite. Vandaar dat we waarschijnlijk een gebogen rand van de display. Ook Samsung heeft geleend veel dingen van de Galaxy S8 van de Bixby knop rechts boven aan de oneven vingerafdruk plaatsing.

Als de Galaxy S8 Lite is eigenlijk uiteindelijk op een globale, het zal na een lange tijd zien we een Lite-versie van topmodel van de S-serie. En we zijn blij om terug te zien.

Lees Ook: Galaxy J4 (2018) met verwijderbare achterkant, met één enkele camera verschijnt op het NCC

Via 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *