Verslag: OnePlus 6 om te Beginnen bij Rs. 36,999 (~$557) in India

DELEN

Facebook

Twitter

OnePlus

De OnePlus 6 start van de Rs. 36,999 (~$577) in India volgens True-Tech. De informatie, zeggen ze, komt uit een betrouwbare bron. Er is reden om te geloven dat dit rapport, omdat de website had gemeld nauwkeurige prijzen van de OnePlus laatste 5 jaar.

Duurder dan de voorganger

Volgens de bron, de OnePlus 6 64 GB variant zal de detailhandel voor Rs. 36,999 (~$577) overwegende dat de 128-gb versie zal de detailhandel voor Rs. 39,999 (~$603). De prijzen van de 256 GB variant is nog niet bekend, maar volgens de bron is er een mogelijkheid van het starten naast de twee varianten of enige tijd vooruit in de toekomst. De print is een beetje meer dan wat de OnePlus 5T detailhandel voor bij de lancering. Waarschijnlijk als gevolg van de stevige specs en meer premium design.

De OnePlus 6 is al ingesteld om te worden onthuld op 16 Mei in Londen en 17 Mei in India. Verwacht wordt dat de sport een 6.2-inch OLED-display met een weergave van 19:9 aspect ratio, Qualcomm Snapdragon 845 chipset in combinatie met 8GB of 6GB RAM en 64GB/128GB/256GB opslagruimte. We laten de permutaties en combinaties. De dual camera-instellingen wordt verwacht dat sport een 16MP f/1.7 en een 20MP f/2.0 combo. Er zijn een enorme hoeveelheid lekken en rapporten te laten schemeren in de richting van een belangrijke upgrade van de OnePlus 5T. OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 6 is voorzien van een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Het zal een meer premium bouwen als het zal sport een glas terug. Een glas terug hints in de richting van de aanwezigheid van draadloos opladen hoewel het niet bevestigd kan worden als nog. Het is ook verondersteld te beschikken over een hogere mate van stof-en waterbestendigheid als ten opzichte van zijn voorganger. Hoewel de prijzen rapport lijkt believeable het is raadzaam om het te nemen met een korreltje zout. Stay tuned voor meer!

Lees Ook: Apparaten die zijn Vervaardigd Na 31 Maart zal Verplicht worden geleverd met Android Oreo

Bron

Plaats pretentieus dingen over me hier.

Vorige artikelXiaomi Redmi S2 Benchmark Screenshots Bevestigen Snapdragon 625
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *