Review: Xiaomi 1C smart ventilator

Met de afgelopen warme periode heb ook ik mij laten verleiden tot het kopen van de Xiaomi 1C ventilator. Inmiddels is de temperatuur alweer aan het afnemen, maar ik heb de ventilator wel goed kunnen testen. Hoewel het geen airco is, kan de ventilator toch wel een aangename luchtverplaatsing creëren. Zeker op de maximale stand weet de Xiaomi 1C behoorlijk wat lucht te verplaatsen, maar ook op de andere standen is de aanwezigheid goed merkbaar.

Uiterlijk

De Xiaomi ventilator heeft een strak uiterlijk gekregen. Hij is strak wit van kleur en vrij compact. Daarmee past het prima binnen een clean interieur. Wat dat betreft is het jammer dat er toch nog een kabel nodig voor de ventilator. Dit zorgt voor een wat minder strakke uitstraling. Het overgrote deel van de ventilator bestaat uit plastic, al is het rooster wel van metaal.

Xiaomi 1C smart ventilator voor een blauwe muur

Basisfunctionaliteit

Blazen gaat de ventilator prima af. Op de meest rustige stand voel je een frisse bries en is de ventilator nauwelijks hoorbaar. Zet je hem echter op de krachtigste stand dan hoor je hem goed blazen, maar voel je hem nog beter.

Aansturing via de app

Technische specificaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *