Samsung Smart TV lanceert een functie externe toegang

Samsung Electronics heeft onlangs aangekondigd remote access mogelijkheden in zijn smart TV-product lijn en de toepasselijkheid daarvan zal actief zijn vanaf 2019. Met deze functie externe toegang, een goede verbinding tussen Pc ‘s, tablets en smartphones kan worden bereikt draadloos alle compatibele programma’ s worden op afstand bediend. Draadloze toetsenborden, muis en andere toerekenen apparaten kunnen worden aangesloten op de Samsung Smart Tv ‘ s en kunnen gebruikers op afstand toegang krijgen tot de PC zonder een aparte HDMI-kabel. Bovendien, web browser-based cloud office diensten kunnen worden benaderd via remote access, zodat gebruikers kunnen nu toegang krijgen tot bestanden en gebruik van smart TV te verwerken documenten.

Samsung Electronics executive vice-president van de visual display business, Hyogun Lee, gezegd. “Samsung is toegewijd aan het creëren van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor de consument. Met de remote access -, consumenten zullen in staat zijn om gemakkelijk toegang tot verschillende programma ‘ s, applicaties en cloud-services geïnstalleerd op meerdere aangesloten apparaten via het TV-scherm,”…”Wij blijven werken met onze partners uit te breiden naar de verenigbaarheid van externe toegang en bieden meer diensten aan onze gebruikers.”

Samsung samen met VMware Horizon, een virtual desktop infrastructure (VDI) oplossing te ontwikkelen voor deze functie en beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat het kan worden gebruikt in elk deel van de wereld. Shankar Iyer, senior vice president van VMware zei:

“Samsung en VMware zijn gepassioneerd over het helpen van werknemers hun productiviteit te maximaliseren. We doorgaan met het uitbreiden van onze partnerships, zodat externe medewerkers toegang tot virtuele desktops, applicaties en online diensten van hun favoriete Samsung-toestellen, waaronder Samsung Smart TV. Dit is een naadloze ervaring”

Draadloze connectiviteit is meestal gevoelig voor problemen met de beveiliging, maar Samsung heeft nu al haar eigen Knox beveiliging technologie het verzorgen van alle mogelijke software bedreigingen vanaf 2015. Knox is gebruikt op alle Samsung smart TV en het biedt bescherming en firmware update ondersteuning.

Lees Ook: Samsung Galaxy S10 zal komen met een veegbeweging van Selfie camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *