Samsung om zich te ontdoen van de speaker grills, gevestigd te introduceren geluid-het uitzenden van OLED-display op de CES

Als je nog niet enthousiast over de komende 2019 de CES in dit nieuwe stuk van info kan u op ingeschakeld. Tijdens de CES in 2019 nog dagen weg, we beginnen te krijgen een aantal tips met betrekking tot wat grote tech-gigant zou onthullen op het evenement.

Zoals gebruikelijk, Samsung zal het registreren van de aanwezigheid op de functie en meldt het dat de koreaanse tech-gigant zal de presentatie van een verscheidenheid van producten, waaronder een scala van smart Tv ’s met Google’ s assistent, haar eerste 4K-resolutie OLED-schermen voor laptops, en nu, een rapport dat slechts voortkwam uit Korea zegt het bedrijf zal op het evenement presenteren van een nieuwe technologie, een uitvinding die zou kunnen eindigen wordt een deel van de aankomende Galaxy S10 bereik van de Galaxy telefoons.

We zijn aan het praten over Samsung ’s Geluid op het Display OLED-panelen geschikt voor zowel smartphones en Tv’ s. Samsung eerst gedemonstreerd het product eerder dit jaar in een technische functie in China, en is nu klaar om te gaan in de commercialisering in het komende jaar. Naar verwachting worden gedemonstreerd op de komende CES in 2019, het geluid-het uitzenden van OLED-display tech kan nuttig zijn voor zowel de Samsung TV en smartphone line-up.

Wat is het geluid-het uitzenden van OLED-display-tech kan u vragen? Goed, het is een nieuw stuk van de technische innovatie die maakt het hele scherm in een geluidhet uitzenden van structuur waardoor de noodzaak voor grote speaker roosters van te voren of beneden in de buurt van de power-poort. Deze nieuwe tech als het zijn weg vindt naar de Galaxy-lijn van smartphones zal in aanvulling op de Infinity O display helpt om meer ruimte vrij te maken voor het echte scherm.

Het geluid-het uitzenden van OLED display kan een andere belangrijke trend in de smartphone-industrie in het komende jaar, als zelfs Sammy ‘ s rivaal LG is naar verluidt ook werken op een soortgelijke technologie die kon debuut langs één van de nieuwe G-serie van LG telefoons, notebooks en monitoren.

Lees Ook: Galaxy S10 gevallen ga voor pre-order vooruit van start

Als Samsung, we zijn niet zeker wanneer deze technologie zal zijn weg vinden in een smartphone, echter, rapporten zeggen dat het kon debuut naast de Galaxy S10 getipt voor een release later in het eerste Kwartaal van 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *