Sharp Aquos S3 komt in Zuid-Korea als Android-one telefoon

Eerder deze maand, Scherpe officieel de Sharp Aquos S3 high-end versie gevuld met een krachtiger processor en meer functies. Die variant stijgt de hele Aquos S3 varianten van een totaal van 3. Hoewel alle drie de varianten zijn op dit moment exclusief voor specifieke landen en Android 8.0 Oreo-gebaseerd SmileUX uit de doos, het bedrijf is nu uitgebreid met de beschikbaarheid van de Aquos-S3 naar Zuid-Korea, maar met een lichte variatie.

Terwijl de Sharp Aquos S3 verkoop in andere markten stand Android 8.0 met SmileUX uit de doos, het model beschikbaar voor Zuid-Koreanen is gebaseerd op de Android Een platform met een schone Android UI draait op het nieuwste Android 8.1 Oreo.

Het apparaat wordt gezegd dat het exclusief voor SK telecom op een onbekende prijskaartje, en momenteel zijn we niet zeker of het zal het uit Zuid-Korea. De Sharp Aquos S3 Android zal deelnemen aan de low-end Android Een S3-telefoon die is op dit moment alleen exclusief voor Japan.

sharp aquos s3

Afgezien van de variatie in het OS, de Andere specs zijn grotendeels hetzelfde met de Sharp Aquos S3, en als een herinnering, de Aquos S3 sport een getande 6-inch FHD+ display met 91% screen-to body ratio en 32 gb interne opslag. Het wordt een 12-megapixel primaire camera achteraan met f/1.75 diafragma 1.4 um pixels, een dual-tone LED-flitser, een 13-megapixel secundaire camera voor portret-opnamen en 2x verlies-minder zoom, terwijl het draagt een 16-megapixel front camera met ondersteuning voor face unlock die scans 1024 gezichts-punten om te ontgrendelen van de telefoon in stappen van 0,1 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *