Snapdragon 8150 AnTuTu score hoger is dan de Kirin 980 en A12 Bionic

Qualcomm is de verwachting onthult met trots haar nieuwe high-end mobiele SoC tegen het einde van het jaar en de laatste moet zorgen voor een mooie sprong in de prestaties, dankzij de 7nm graveren. De AnTuTu benchmark test is al verschenen op de gelekte screenshots.

Terwijl Apple en Huawei hebben al onthuld mobiele processors die er zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste 7nm proces, respectievelijk met de Apple A12 Bionic en Kirin 980, en terwijl Samsung heeft aangekondigd haar 8nm Exynos SoC 9820, het ontbreekt nog steeds de Qualcomm bellen als de opvolger van de Snapdragon 845.

Diverse informatie is al begonnen te verspreiden en de San Diego groep moet meer zeggen in December op de Snapdragon Tech Top. De opvolger van de Snapdragon 845 gegraveerd in 10nm moeten profiteren van een 7nm graveren en zou het object van een nieuwe naam: Snapdragon 8150 in plaats van een Snapdragon 855.

Met de nieuwe Soc, konden we zien voor de eerste keer op dit platform een NPU-module ( Neurale Processing Unit ) die gewijd is aan de kunstmatige intelligentie in plaats van een gedistribueerde samenwerking tussen de verschillende elementen van de SoC.

De toekomst SoC voor high-end smartphones hebben een verschijning op AnTutu en het al belooft het een zeer sterke prestatie. De benchmarks blijkt een score van 362,292 punten, terwijl de Snapdragon 845 nooit gekruist 300.000 punten.

Ook overtreft de nieuwe Huawei SoC Kirin 980, waar het draait om 315,000 punten, en de concurrentie aan te gaan met de score van de Apple A12 Bionic (353,210 punten).

Maar dat is niet alles. De gelekte AnTuTu score-sheet is in combinatie met informatie over de core configuratie en klok-snelheid. Vermoedelijk is de leakster die geplaatst van de screenshot op Weibo heeft een aantal binnenkant van intel met betrekking tot de chipset. Hij beweert dat de Snapdragon 8150 komt in een ongewone core configuratie 1+3+4 of in andere woorden – 1x high-performance core, 3x middelgrote kernen en 4x energie-efficiënt lage prestaties kernen, die in tegenspraak is met de eerste berichten. Natuurlijk, de informatie is niet bevestigd en moeten we wachten om meer details te zien over het volgende high-end snapdragon Soc.

Lees Ook: Exynos 9820 Vs 9810 – Heeft Samsung het verbeteren van de nieuwe chip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *