Ulefone Power 5 op batterijduur vergeleken met de Iphone Xs

Voor de chinese merken het is een kwestie van persoonlijke prijs vergelijken van hun product aan iets uit de Apple-familie, ideaal in de categorie waar het volledig kan domineren over de Apple stuk. En dat is precies het verhaal van vandaag is de video waar het monster batterij Ulefone Vermogen 5 toont de nieuwe iPhone XS wat een handset kunt doen met slechts 15 % van de levensduur van de batterij links.

Zowel Ulefone Kracht 5 en de iPhone XS gestart met 15% batterij, zoals we kunnen zien in de video. Dus laten we aan de slag om het te testen. Na 5 minuten praten, 10 minuten met het afspelen van muziek, en 27 minuten on-line game spelen. Ulefone Vermogen 5 nog steeds 10% van de batterij en kan zeker blijven langer, maar helaas iPhone XS is al dood en uitgeschakeld.

Maar er is geen verrassen met een dergelijk resultaat, want de Ulefone Vermogen 5 is een gigantische batterij telefoon met 13.000 mAh capaciteit en 5/5A super snel op te laden, zodat het gemakkelijk kan zelfs voor een week. Het packs 6-inch FHD+ scherm, octa-core processor Helio P23, 6 GB RAM, 64 GB interne opslag, vier camera ‘ s met een 21MP+5MP-up van de achterkant en de 13MP+5MP voor selfies, Qi 10W draadloos opladen, aan de zijkant gemonteerde vingerafdruk scanner, Face ID tech, speciale extra hardware knop of Android 8.1 Oreo als het systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *