UMIDIGI opent presale en giveaway Z2 Pro

Na een vrij lange periode van teasen met het vlaggenschip UMIDIGI Z2 Pro is het eindelijk zover dat je je in kan schrijven voor de presale. Dit kan al op de officiële website. Na de aankondiging van de luxe versie komt er nog een speciale variant van Carbon Fiber. Volgens de CEO van het bedrijf Jonny Zhang zal de prijs van de luxe versie beginnen rond de 359.99. Dat is niet slecht voor zo een luxe casing met Helio P60 processor.

UMIDIGI Z2 Pro biedt een 6,2-inch display met FHD+ resolutie en 19:9 aspect ratio, Helio P60 processor met AI mogelijkheden, 6 GB RAM, 128 GB interne opslag, 3550 mAh batterij met 18W verbonden laden en 15W Qi draadloos opladen, achter een dubbele camera met S5K2P7 sensor (16MP+8MP) met 1.12 µm pixels. Deze camera wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld de OPPO R15 of LG V20, 16MP selfie Sony IMX371 camera bekend van OnePlus 5T. Daarnaast beschikt de UMIDIGI Z2 Pro over wereldwijde LTE-banden, NFC en stock Android 8.1 Oreo-systeem.

De nieuwe Carbon Fiber variant is ook nog een andere mooie optie om de modieuze Twilight versie en de Luxe Carbon editie. Carbon fiber is een stevig, maar toch licht materiaal en hebben we gezien in o.a. de recente Oppo Find X of OnePlus 6 Avengers editie. Maar deze modellen hebben heel wat forsere prijskaartjes, dat zal niet het geval zijn met de UMIDIGI Z2 Pro.

UMIDIGI begint zijn promotie met het weggeven van een vijftal luxe carbon modellen aan gebruikers van de proefversie. Allen wat je hoeft te doen is de stappen te volgen op de officele site van UMIDIGI: officiële website. De voorverkoop van de Z2 pro zal eind juli van start gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *