Xiaomi Black Shark Globale en LeEco Coolpad Cool1 korting

Xiaomi Black Shark

Bekende chinese e-shop Lightinthebox is het leveren van onze klanten met kortingsbonnen en aanbiedingen voor vrij een tijdje en vandaag direct op Black Friday het zal niet anders zijn. We nemen een kijkje bij twee telefoons van de verschillende type spectrum en misschien is één van hen zou het aantrekkelijk voor u. In ieder geval ben ik heel zeker van.

De voornaamste kanshebber voor de “l love it award” is de gespecialiseerde gaming Xiaomi Black Shark in de Wereldwijde versie, bieden heel wat krachtige prestaties voor uw game-verslaving. Het beschikt over 5,99-inch 18:9 FHD+ resolutie van het scherm, Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM, 64 GB interne opslag, 4000 mAh capaciteit van de batterij, 20MP+12MP de camera aan de achterkant, 20MP selfie snapper, MIUI-systeem, optioneel met één kant gamepad add-on en nog veel meer. Beschikbaar voor slechts $409.99/€361.87 gebruik van de kortingsbon LITBBFBS2.

Aan de andere kant van de markt is het spectrum van de goede oude LeEco Coolpad Cool1 met 5,5-inch FHD 16:9-display, Snapdragon 652 processor, 4 GB RAM, 32 GB interne opslag, 4060 mAh batterij met 5V/2A snel op te laden, 13MP+13MP de camera aan de achterkant, 8MP selfie shooter, fingeprint scanner of Android-6 als het systeem. Dat alles voor een uiterst lage prijs van slechts $94.99/€83.02.

Natuurlijk is het product van de standen van de Lightinthebox e-shop nog veel groter voor de Black Friday en Cyber maandag verkoop, dus we kunnen alleen maar aanraden om hun volledige selectie op de promo website voor het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *