Xiaomi Elvis Presley Atomic Speler krijgt een nieuwe kleur opties

DELEN

Facebook

Twitter

In augustus vorig jaar, Xiaomi uitsluitend crowdfunded de Elvis Presley B612 Atomic Player. Zijn retro-textuur en uitstekende afwerking trok de aandacht van veel kleine partners. Op het moment, de atomic player is alleen beschikbaar in zacht groene kleur. Vandaag, twee nieuwe kleuren toegevoegd. De Xiaomi Elvis Presley Atomic Player heeft nu een doffe roze en hemelsblauw kleur opties. De sky blue optie verkoopt nog steeds voor 299 yuan ($44) maar de doffe roze versie is een beetje duurder verkoopt voor 319 yuan ($47).

De Elvis Presley Atomic Recorder heeft een retro-klassiek design geïnspireerd door de retro kleur van de Mercedes-Benz-Auto Museum. Dit brengt gemakkelijk naar het geheugen van het scenario van de jaren ‘ 60 voor degenen die toen leefden. Het is gemaakt van een metalen case gemaakt van zink-aluminium legering, en de balans van gewicht is prettig. Het wordt geleverd met een afmeting van 6,3 cm, 4,7 cm breed, 3 cm dik en weegt 130 gram.

De Elvis Presley Atomic Player ondersteuning voor Bluetooth-snelle verbinding, die kan bereiken draadloze controle van de mainstream muziek-app. Het kan worden bediend met knoppen en hendels met slechts een paar klikken. Het is compatibel met alle soorten van mainstream muziek apps (Apple Muziek, QQ Muziek, Netease Cloud Muziek). Wacht). Dit apparaat wordt geleverd met een ingebouwde 400mAh de accu kan leveren ongeveer 7 uur speeltijd. .

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelZuid-Korea plannen om het beperken van de export van OLED productie-apparatuur
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *