Xiaomi Gestart Met Een Kleurige Rugzak Voor 29 Yuan ($5)

Goed, dicht volgelingen van de Chinese productie reus, Xiaomi, weet inmiddels dat het bedrijf brengt allerlei producten, zelfs degenen die helemaal niets van doen met chips en software. Het bedrijf heeft een reeks van rugzakken en het is nog steeds te ontketenen meer. Onlangs, Xiaomi gestart met een kleurrijke 10L rugzak voor slechts 29 Yuan ($5). Interessant genoeg is dit een van de weinige Mi rugzakken die zijn voorzien van een Mi-logo aan de voorkant. Als u nodig hebt om deze eigen rugzak, ga dan naar Xiaomi Youpin om te grijpen bij de lancering prijs.

Deze rugzak is niet alleen erg goedkoop, het wordt geleverd met acht kleuren waaronder rood, navy blauw, groen, geel, oranje, roze, zwart en groen-blauw.

29 yuan Xiaomi colorful backpack release: only 165g/8 color optional

Het wordt geleverd met een afmeting van 34 x 22.5x13cm en weegt slechts 165g dat is ongeveer het gewicht van een gemiddelde smartphone. Het heeft drie extra zakken voor de opslag van andere items. De stof is 100% polyester, en het oppervlak is behandeld met een waterafstotende stof dus het kan goed bestand tegen dagelijks regen.

29 yuan Xiaomi colorful backpack release: only 165g/8 color optional

Hoewel de Xiaomi kleurrijke rugzak heeft een capaciteit van 10 LITER, is het voldoende om in het bezit van een tablet, laptops, camera ‘s, bekers, paraplu’ s en andere items. Het is draagbaar en neemt niet te veel ruimte, waardoor het perfect voor op reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *