Xiaomi lanceert Mint browser met Donkere Modus, Voice Search, ‘go weer’ Ervaring

DELEN

Facebook

Twitter

Mint browser

Nou, dit is niet echt als een verrassing voor de meeste van ons, als het bedrijf is gekend voor venturing in van alles mogelijk. De Chinese consumenten elektronica bedrijf heeft aangekondigd een Android webbrowser genaamd Xiaomi Mint browser. De browser die lijkt een directe nemen op Googles Chrome-browser is nu geüpload naar de Play-winkels en beschikbaar voor gratis download.

De Munt browser is licht van gewicht, een gewicht van ongeveer 12MB, en belooft een wervelende start van de snelheid. De browser hoogtepunten van diverse functies zoals de geïntegreerde voice search waarmee u kunt zoeken en navigeren in de browser via een spraaklabel, moet u de gegevens saver vergelijkbaar met Opera ’s data-modus voor degenen die op beperkte plannen, Private browsing modus en een modus lezen dat vermindert vermoeidheid van de ogen gedurende de nacht-time bladeren door het draaien van de browser elementen en web pagina’ s donker.

Xiaomi zegt de Munt browser go weer, maar kan verwachten dat veranderingen in de tijd te komen kreeg het bedrijf is berucht voor het duwen van advertenties naar de MIUI-gebaseerde smartphones en PatchWall-running Mi-Tv ‘ s.

De app is compatibel met smartphones die draaien op Android 4.4 (Ice Cream Sandwich) of hoger en is direct beschikbaar voor gratis download via Google Play.

Een afgestudeerde Tandheelkundige Technoloog, Android-telefoons minnaar en een tech-schrijver met focus op Mobile/ handheld apparaten.U kunt in contact komen met me op mijn Sociale Media accounts.

Vorige artikelXiaomi Spelen bekend gemaakt van Hoge Kwaliteit Entry-Level Telefoon in 1099 Yuan ($159)
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *