Xiaomi vrijgegeven Jeugd Edition apparaat morgen

DELEN

Facebook

Twitter

De Chinese fabrikant Xiaomi, had een leuke tijd in de markt gisteren als 11.11 verkoop hit 5,2 miljard Yuan ($747 miljoen), een nieuw record voor het bedrijf. Vandaag, Xaomi heeft aangekondigd in een poster die een nieuwe gadget toomorrow en het zal een jeugd-versie. De poster zegt “De Xiaomi jeugd trein zal vertrekken morgen, u bent uitgenodigd .”

Nou, er is geen verdere details over dit nieuwe apparaat. Het is niet duidelijk of dit apparaat in een jeugd-versie van een reeds bestaande gadget of als het een geheel nieuwe Jeugd-serie. Dat We het niet eens weten als het een smartphone. Bedenk dat op Mei 18, 2012, Xiaomi Mobiele Jeugd Editie werd gelanceerd. Dit is de eerste mobiele telefoon met de naam “Jeugd” in Xiaomi de geschiedenis. Het is ontworpen voor jongeren en weegt 150 gram. Het wordt geleverd met een 4-inch scherm heeft een resolutie van 854 × 480. Het wordt aangedreven door een 1.2 GHz dual-core processor en draait op MIUI 4.0-systeem.

Zo ver, sommige netizens van mening dat Xiaomi zal onthullen een nieuwe kleur variant van de onlangs vrijgegeven Xiaomi Mi 8 Lite. Anderen zijn van mening dat het bedrijf kan het ontsluieren van de Xiaomi Mi-MIX 3 Jeugd Edition, maar om eerlijk te zijn, dit is een erg lange opname. Wat denk je dat Xiaomi zal morgen ontdekken? Laat ons weten wat uw thiughts in de comments.

Ik ben een professionele geoloog en een enthousiaste schrijver, die geïnteresseerd is in technologie. Ik slaap en wakker worden met mijn mobiele telefoon, data-aansluiting op 24/7. Mijn PC is niet meer dan een meter van mij.

Vorige artikelXiaomi XiaoAi smart wc gaat in crowdfunding voor 1299 yuan ($187)
DELEN

Facebook

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *