ALLDOCUBE Free Young X5 nu beschikbaar Vanaf $126.99

De 8-inch tablets zijn niet populair tegenwoordig als gevolg van de nieuwe mainstream in de smartphone markt. Als je denk dat we het hebben over de full-screen-design dat brengt manier een betere visuele ervaring aan een lichaamsgrootte we eerder. Maar de rol en functie van de tabletten verschillen van het gebruik van smartphones. Zo worden ze niet vervangen tablets steeds. In deze zin, als u op zoek bent voor een echte tablet tegen een lage prijs, raden wij je aan een paar. Onder hen, de Alldocube Gratis Jonge X5 is een van de meest aantrekkelijke opties.

ALLDOCUBE Free Young X5

Eigenlijk zijn er geen gemarkeerde selling points kunnen we over praten. Maar de Alldocube Gratis Jonge X5 is een stijlvolle low-end tablet met een paar fatsoenlijke functies. De eerste functie die we willen bespreken is het Full HD-scherm. Deze 8-inch IPS-scherm ondersteunt de 10-punts multitouch en maakt gebruik van OGS technologie. Een Glas Oplossing is een touchscreen-technologie vermindert de dikte van een display door het verwijderen van één van de lagen van het glas van de traditionele capacitieve touchscreen van de stapel. Het heeft niet alleen invloed op de weergave van de prestaties, maar op de dikte.

ALLDOCUBE Free Young X5

Extern, de Alldocube Gratis Jonge X5 geeft een gevoel van een klasse premium-tablet. Zijn lichaam is gemaakt van luchtvaart aluminium metaal materiaal doorgegeven door middel van zandstralen proces en 12 productie procedures. De randen zijn een beetje gebogen. Dus niemand zal klagen over overlast bij het bedrijf in handen.

ALLDOCUBE Free Young X5

De tweede meest opvallende feature is de 4G-ondersteuning. Dus, kunt u het overal waar je bent zonder je zorgen te maken over WiFi-connectiviteit. In deze zin is de Alldocube Gratis Jonge X5 ondersteunt 4G FDD-LTE, TD-LTE-banden, evenals WIFI 802.11 a/b/g/n en Bluetooth 4.0.

Ten slotte is de tablet heeft een MediaTek MTK8783 octa-core processor geklokt op 1,5 GHz en is gekoppeld met een Mali-T720 MP3-grafische kaart, 3 GB RAM, 32 gb native-opslag, 3800mAh accu zorgt voor maximaal 4 uur video afspelen. Het draait op Android 7.0.

Tim

Al een ruime 10 jaar geleden, de tijd dat DealExtreme nog the place to be was, hield ik mij bezig met gadgets uit China. Van telefoons zoals de Cubot GT99 of de Elephone P6000 tot aan de populaire oortjes van Xiaomi en QCY heb ik geprobeerd. Uiteraard is de aandacht later verschoven naar partijen zoals Banggood en Gearbest tot uiteindelijk vooral AliExpress het vaste adres werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *