Xiaomi Mijia handheld gimbal in de aanbieding voor € 75

Als je aan een gimbal denkt, dan gaan je gedachten waarschijnlijk al snel uit richting drones of action cams. Maar met de Xiaomi Mijia gimbal (SJYT01FM) is er nu ook een alternatief voor de mobiele telefoon. Deze is nu bij Banggood in de aanbieding voor € 75 met de code 712ca6.

Xiaomi Mijia SJYT01FM 3 assige Handheld Gimbal Stabilisator

Voor degene die niet bekend zijn met het fenomeen van de gimbal. Dit is een apparaat dat ervoor zorgt dat schudden en bewegingen bij het lopen met de camera gecorrigeerd worden. Doordat de gimball de camera (of telefoon in dit geval) stabiel op zijn plek houdt krijg je vloeiender beelden.

Een hoop apparaten hebben zelf een beeldstabilisatiefunctie geïntegreerd. Maar vaak heeft die functie als gevolg dat je niet op de hoogste resolutie kan filmen. Het apparaat filmt dan in werkelijkheid een groter beeld, maar pakt op een lagere resolutie het focusstuk wat softwarematig voor stabielere beelden zorgt.

Voor de standaard prijs van boven de 100 euro is de Xiaomi Mijia
SJYT01FM Gimbal al een goede koop. Maar voor de 75 euro die hij nu met de kortingscode kost is dit een no-brainer als je een voordelige gimbal zoekt.

Bekijk het product bij Banggood, maar vergeet de kortingscode 712ca6 niet.

Tim

Al een ruime 10 jaar geleden, de tijd dat DealExtreme nog the place to be was, hield ik mij bezig met gadgets uit China. Van telefoons zoals de Cubot GT99 of de Elephone P6000 tot aan de populaire oortjes van Xiaomi en QCY heb ik geprobeerd. Uiteraard is de aandacht later verschoven naar partijen zoals Banggood en Gearbest tot uiteindelijk vooral AliExpress het vaste adres werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *