De 3 beste auto telefoonhouders van 2019

Verbonden blijven is belangrijker dan ooit. Als je onderweg bent is het echter wel belangrijk dat je je telefoon op een manier meeneemt die veilig is voor jezelf en over verkeer. Deze slimme houders bieden een aantal verschillende manieren om je telefoon veilig en gereed te houden terwijl je je dagelijkse woon-werkreis maakt.

  1. Dashboard telefoonhouder
  2. Voorruit telefoonhouder
  3. Magnetische telefoonhouder

1. Kisscase telefoonhouder auto dashboard

Niet de goedkoopste optie, de Kisscase dashboardhouder kan centraal op het dashboard van de auto geplaats worden. Zo kan je gemakkelijk naar kaarten en verkeersinformatie kijken zonder het blik te ver van de weg af te hoeven wenden. We waarderen het slanke en simpele ontwerp wat bij vele interieurs zal passen. De armgrepen kunnen worden uitgevouwen zodat zelfs de grootste smartphones vastgehouden kunnen worden. De houder is draaibaar zodat je de telefoon in de liggende of staande modus kan gebruiken. Het is een veilige, stabiele en betrouwbare oplossing.

Telefoonhouder Zeallion voor aan de voorruit

2. Zeallion voorruithouder

De Zeallion is een van de meest simpele maar zeer functionele telefoonhouders die je kan kopen. De houder kan behoorlijk ver opgerekt worden zodat deze ook plaats biedt aan de grotere formaat telefoons. Hoewel wij het een erg prettige voorruithouder vinden kan deze ook prima als alternatief voor de Kisscase op het dashboard gebruikt worden. De telefoonhouder wordt namelijk simpel met een zuignap aan de voorruit van de auto bevestigd.

telefoonhouder met zuignap Zeallion voor aan de voorruit

3. Cafele Magnetische Telefoon Autohouder

In plaats van een houder om de smartphone te hebben, gebruikt de Cafele magneten om uw smartphone te plaatsen. De houder wordt geleverd met dunne maar krachtige magneten die u achter de behuizing van uw smartphone kunt plakken. Deze is voorzien van een verwijderbare kleeflaag.

Bij deze optie wordt een plakker gebruikt die u op uw dashboard plaatst. Dankzij de bol/kom constructie kan de telefoon eenvoudig gericht worden op de bestuurder of de bijrijder. Door de plakker hoef je geen ventilatiegat of een deel van je zicht op te offeren.

Tim

Al een ruime 10 jaar geleden, de tijd dat DealExtreme nog the place to be was, hield ik mij bezig met gadgets uit China. Van telefoons zoals de Cubot GT99 of de Elephone P6000 tot aan de populaire oortjes van Xiaomi en QCY heb ik geprobeerd. Uiteraard is de aandacht later verschoven naar partijen zoals Banggood en Gearbest tot uiteindelijk vooral AliExpress het vaste adres werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *