XIAOMI MI TV Soundbar in de aanbieding voor € 73

Update 15/06/2024: Op dit moment is de Xiaomi MI TV Soundbar in de aanbieding voor € 73.

Xiaomi besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de producten. Dit zien we terug in de door hun gemaakte laptops, tv-producten, slimme huishoudelijke apparaten, enz. Xiaomi is inmiddels het op een na meest verkochte merk voor TV’s en accessoires in China. Het is dan ook niet verrassend dat je in de lokale toplijstjes niet om hun producten heen kan. De kwaliteit van de producten laat zien dat ze weten waarmee ze bezig zijn. Onlangs lanceerden ze een aantal nieuwe series van tv’s. Maar eigenlijk is het niet alleen een tv, maar een compleet ecosysteem wat Xiaomi kan leveren. Zonder een Xiaomi-soundbar heb je dat ecosysteem niet compleet. Een paar maand geleden werd deze Xiaomi Mi TV Soundbar dan ook aangekondigd. Naar deze soundbar wordt ook weleens verwezen als de Xiaomi TV Bluetooth speaker. Op dit moment is deze bij Banggood te krijgen voor de scherpe aanbiedingsprijs van 105 euro. Hij is nu te vinden voor 73 euro.

xiaomi mi tv soundbar onder de tv

Qua design zet de Xiaomi Mi TV Soundbar de eenvoudige (minimalistische) stijl van Xiaomi voort. Hij is uitgevoerd in een langwerpig wit ontwerp (kenmerkend voor een soundbar), waarbij de voorkant afgewerkt is met stof. Dit past niet alleen heel mooi onder de tv, maar kan ook een ware verrijking van je huiselijke interieur zijn.

Het onderscheidende kenmerk van de Xiaomi Mi TV Soundbar is dat deze uitgerust is met acht geluidsbronnen in plaats van twee. Er zijn twee 20-ball dome tweeters, twee 2,5-inch subwoofers en vier passieve radiatoren. Het geluidsbereik is 50Hz-25000Hz. Hoewel Xiaomi nieuw is op deze markt zijn er geen twijfels over de kwaliteit. En dit willen ze dan ook graag bewijzen. Dat blijkt eruit dat het Xiaomi-tv-team onder leiding van de oorspronkelijke Philips Home Audio Acoustic Architecture-docent, Wang Fuyu, heeft gewerkt aan dit uitstekende product.

De Xiaomi soundbar wordt geleverd met 7 fysieke knoppen aan de bovenkant; Volume-reductie, Bluetooth, AUX IN, Line IN, SPDIF, Optical en de volume rocker. Om de verschillende randapparatuur aan te sluiten beschikt de Xiaomi MI TV Soundbar over meerdere interfaces zoals Optical, SPDIF (SONY, PHILIPS digitale audio-interface), Line-in (AV-audio), AUX IN (3,5 mm audio) interfaces aan de achterkant en ondersteunt deze Bluetooth. Dus of je nou een oude tv of juist een van de nieuwste generatie smart-tv hebt, de Mi soundbar kan altijd goed aangesloten worden. Natuurlijk kan je naast de tv ook mobiele telefoons, computers, projectoren en vele andere apparaten verbinden.

Tim

Al een ruime 10 jaar geleden, de tijd dat DealExtreme nog the place to be was, hield ik mij bezig met gadgets uit China. Van telefoons zoals de Cubot GT99 of de Elephone P6000 tot aan de populaire oortjes van Xiaomi en QCY heb ik geprobeerd. Uiteraard is de aandacht later verschoven naar partijen zoals Banggood en Gearbest tot uiteindelijk vooral AliExpress het vaste adres werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *