Review: Ipad hoes uit China (kort)

Wanneer je een nieuwe telefoon of tablet hebt doet het pijn als er (kleine) beschadigingen ontstaan. Om te voorkomen dat krasjes op je apparaat ontstaan en het in sommige gevallen zelfs te redden van een fatale val, kan je gebruik maken van een beschermhoesje. Nu is er voor veelvoorkomende apparaten zoals een Ipad genoeg keuze bij in Nederland bekende winkels.Maar zijn die (dure) hoesjes in Nederland ook beter dan een Ipad hoes uit China? Waar je in Nederland voor een degelijk hoesje al snel twee tientjes of meer betaald, haal je ze voor slechts een paar euro van AliExpress. De moeite waard om eens te proberen.

Ipad hoes uit China vergeleken met Nederlandse exemplaren

De vorige hoes, die zijn beste tijd wel had gehad, was een standaard hoesje afkomstig van Bol.com. In de eerste indruk doet de Ipad hoes vanuit China totaal niet onder voor de in Nederland bestelde hoes. Sterker nog, het zou op basis van de vergelijking niet verbazen als dezelfde producten ook gewoon bij de bekende Nederlandse webwinkels verkrijgbaar zijn.

Pasvorm

De pasvorm van de hoes is zoals je mag verwachten. Alle uitsparingen (fotocamera, volume knoppen, speakers en Apple logo zijn juist geplaatst.

Beeldmateriaal

Ipad hoes uit China voorkant

Ipad 4 hoes achterkant

Hoesje voor de ipad opengeklapt

Hoesje voor de ipad opengeklapt achterkant

De moeite waard?

Als je de tijd hebt om op de levering van de hoes te wachten is het zeker de moeite waard om hem vanuit China over te laten komen. Heb je de Ipad al liggen en wil je hem snel en veilig kunnen gebruiken? Dan is het vanwege de wisselende levertijden vanuit China misschien verstandig om je hoes gewoon in Nederland te bestellen. Het bekeken exemplaar is o.a. te koop bij Gearbest.

Tim

Al een ruime 10 jaar geleden, de tijd dat DealExtreme nog the place to be was, hield ik mij bezig met gadgets uit China. Van telefoons zoals de Cubot GT99 of de Elephone P6000 tot aan de populaire oortjes van Xiaomi en QCY heb ik geprobeerd. Uiteraard is de aandacht later verschoven naar partijen zoals Banggood en Gearbest tot uiteindelijk vooral AliExpress het vaste adres werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *