Review: Telefoonhouder auto cd speler (kort)

Wanneer je een telefoonhouder aan je voorruit plakt of bovenop je dashboard zet gaat dat ten koste van je zicht. Een bekend alternatief is het vastklikken van je telefoonhouder aan een ventilatierooster, maar dat gaat weer ten koste van je luchtstroom. Een ander alternatief zijn de telefoonhouders die je in de cd-drive vastzet, en ja dit gaat dan weer ten koste van het gebruik van je cd speler. Aangezien ikzelf nauwelijks naar cd’s luister wilde ik dit alternatief wel eens proberen.

De telefoonhouder voor in de cd speler

Om het te proberen heb ik een goedkope telefoonhouder op Banggood besteld. Een voordeel van dit exemplaar is dat hij zowel in de cd-speler als op een ventilatierooster bruikbaar is.

Vooraanzicht van telefoonhouder
Vooraanzicht
zij-aanzicht telefoonhouder
Zij aanzicht
telefoonhouder in de cd speler
Geplaatst in de cd speler

Ervaring

Het is een vrij simpel ding en opzich doet het prima wat het moet doen. Hij zit stevig in de cd-speler, de rubbers op de voetjes voorkomen beschadigingen en hij houdt de telefoon goed. Enige minpuntje is dat hij vrij ver uitsteekt. Al met al voor dit bedrag een prima aanrader, zeker als je bekijkt wat iets vergelijkbaars in Nederland kost.

Tim

Al een ruime 10 jaar geleden, de tijd dat DealExtreme nog the place to be was, hield ik mij bezig met gadgets uit China. Van telefoons zoals de Cubot GT99 of de Elephone P6000 tot aan de populaire oortjes van Xiaomi en QCY heb ik geprobeerd. Uiteraard is de aandacht later verschoven naar partijen zoals Banggood en Gearbest tot uiteindelijk vooral AliExpress het vaste adres werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *